Tampere

SMULY Tampereen Muusikkopoliklinikan toiminta alkoi keväällä 2019. Muusikkopoliklinikalla muusikon työn erityisyydestä kiinnostuneet terveydenhuollon ammattilaiset etsivät moniammatillisesti ratkaisuja muusikon soitto- tai laulukykyä vaarantaviin, usein pitkittyneisiin terveydellisiin ongelmiin. Muusikkopoliklinikka kokoontuu noin kerran kuussa ja on muusikolle maksuton.

Muusikkopoliklinikka on konsultaatioryhmä, joka laatii suosituksia muusikon hoidosta ja kuntoutuksesta hoitavalle taholle - työterveyteen, opiskelijaterveydenhuoltoon tai yksittäiselle, hoitavalle erityisasiantuntijalle. Tampereen Muusikkopoliklinikalle pääsee ottamalla yhteyttä poliklinikan vastuuhenkilöön Eeva Hyytiäiseen (hyytiainen.eeva(at)gmail.com). Työterveys- tai opiskelijaterveydenhuollosta voidaan suullisesti kehottaa potilasta hakeutumaan Muusikkopoliklinikan asiakkaaksi, virallista lähetettä ei tarvita. Aiemmat lausunnot ja laboratoriotulokset sekä poliklinikan hoitavalle taholle tekemä suositus jatkotoimenpiteistä kulkevat potilaan mukana. Poliklinikka on tarkoitettu niin ammattimuusikoille, musiikin alan opettajille ja opiskelijoille kuin freelance-muusikoillekin.

HUOM!

Tampereen Muusikkopoliklinikka jatkaa toimintaansa läsnätoteutuksena. Kokoontumiset kerran kuussa TAMK:lla (Kuntokatu 3). Toukokuulle 2024 otetaan uusia asiakkaita.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Eeva Hyytiäinen / SMULY Tampere

hyytiainen.eeva(at)gmail.com