Tampere

SMULY Tampereen Muusikkopoliklinikan toiminta alkoi keväällä 2019. Muusikkopoliklinikalla muusikon työn erityisyydestä kiinnostuneet terveydenhuollon ammattilaiset etsivät moniammatillisesti ratkaisuja muusikon soitto- tai laulukykyä vaarantaviin, usein pitkittyneisiin terveydellisiin ongelmiin. Muusikkopoliklinikka kokoontuu noin kerran kuussa ja on muusikolle maksuton.

Muusikkopoliklinikka on konsultaatioryhmä, joka laatii suosituksia muusikon hoidosta ja kuntoutuksesta hoitavalle taholle - työterveyteen, opiskelijaterveydenhuoltoon tai yksittäiselle, hoitavalle erityisasiantuntijalle. Tampereen Muusikkopoliklinikalle pääsee ottamalla yhteyttä poliklinikan vastuuhenkilöön Eeva Hyytiäiseen (hyytiainen.eeva(at)gmail.com). Työterveys- tai opiskelijaterveydenhuollosta voidaan suullisesti kehottaa potilasta hakeutumaan Muusikkopoliklinikan asiakkaaksi, virallista lähetettä ei tarvita. Aiemmat lausunnot ja laboratoriotulokset sekä poliklinikan hoitavalle taholle tekemä suositus jatkotoimenpiteistä kulkevat potilaan mukana. Poliklinikka on tarkoitettu niin ammattimuusikoille, musiikin alan opettajille ja opiskelijoille kuin freelance-muusikoillekin.

SMULY Tampereen Muusikkopoliklinikka tekee yhteistyötä Tampere Filharmonian työterveyden (Pirte), Tampereen Musiikkiakatemian opiskelijoiden opiskelijaterveydenhuollon sekä Pirkanmaan musiikkiopiston työterveydenhuollon (Finla) sekä Lääkäriasema Johanneksen klinikan Musiikki- ja puheklinikan kanssa.

HUOM!

Tampereen Muusikkopoliklinikka toimii toistaiseksi etätoteutuksena. Ajankohta sovitaan kunkin asiakkaan ja tarvittavien muusikkopolin asiantuntijoiden kesken erikseen.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Eeva Hyytiäinen / SMULY Tampere

hyytiainen.eeva(at)gmail.com