Historiikki

Yhdistyksen hallitus päätti juhlistaa SMULY ry:n 20-vuotista taivalta julkaisemalla yhdistyksen historiikin. Historiikin tarkoituksena on tuoda esiin yhdistyksen toiminnan kokonaisuutta sekä esitellä yhdistyksen syntyyn ja toiminnan kehittymiseen vaikuttaneet keskeiset henkilöt. 

Historiikin toimituskunta uskoo, että "episodinen historiikki ja henkilögalleria täydentävät toisiaan osoittamalla, että joskus ehkä kuivaltakin tuntuvan arkiston takana on koko historiamme ajan ollut värikkäistä persoonista koostuva SMULY-aktivistien joukko".

Lue lisää historiikkitoimituskunnasta ja historiikin kirjoittajasta Patrik Stenströmistä alla olevasta pdf-dokumentista!

Historiikin tilaaminen itselle

Voit ostaa 461-sivuisen historiikin itsellesi 9.9.2023 mennessä early bird -hinnalla (20 €), ja joko noutaa opuksen opintopäivän aikana Helsingin Lasipalatsista tai tilata sen suoraan kotiosoitteeseen. Opintopäivän jälkeen tilattuna historiikin hinta on 25 €, ja toimitus tapahtuu postitse. Postituskulut (6,45€) lisätään sähköpostitse lähetettävään laskuun. 

Täytä alla oleva tilauslomake!

Tilauslomake

Toimitustapa